Kuka olen?

Kuka olen? Olen Jannica Ruusunen virtuaaliassistentti ja digiajan sihteeri.

Jannica Ruusunen

Virtuaaliassistentti

Hei! Olen Jannica Ruusunen, digiajan yrittäjä ja perheen äiti Loviisasta. Teen virtuaaliassistentin töitä suurella sydämellä.

Olen suurkaupungin kasvatti, joka sai tarpeekseen liikenneruuhkista ja muutti maaseudulle. Vapaa-ajallani nautin linnunlaulusta ja luonnosta, kun lapsen, koiran ja aviomiehen kaitsemiselta kerkeän. Minulle rakkaita asioita ovat perhe, kesä, retkeily ja auringonnousu.

Työntekijänä olen se jokaisen yrityksen luottohenkilö, joka oppii nopeasti, suorittaa annetut tehtävät millin tarkkuudella, osaa ajatella itsenäisesti ja saapuu joka päivä toimistolle valmiina tarttumaan pelottomasti uusiin haasteisiin. Minulle on tärkeää, että työstäni on aidosti asiakkailleni, kollegoilleni ja yhteistyökumppaneilleni hyötyä ja pyrin tuloslähtöiseen tekemiseen.

Takataskusta minulta löytyy liiketoiminnan ammattitutkinto sihteeri ja assistenttipalveluista. Assistenttina toimin aina ”can do”-asenteella ja se mitä en osaa, sen opettelen.

Olen asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja toiminut koko tähänastisen työurani hyvin vahvasti asiakasrajapinnassa. IT-taitoni ovat vahvat ja pystyn tarjoamaan palveluitani kolmella kiellä (Ruotsi, Suomi, Englanti). Työskentelen aina innovatiivisesti ja tuloslähtöisesti. Toimin kiireen keskellä luontevasti sekä haastan itseni suoriutumaan joka päivä hieman paremmin kuin eilen.