Viiden tähden assistenttipalvelut

A-life tarjoaa viiden tähden assistenttipalveluja. Virtuaaliassistentti sopii taustatueksi kaikkiin yrityksiin alasta riippumatta. Palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti teidän tarpeisiinne sopivaksi. Avustamme ja neuvomme myös uusia yrittäjiä ja yrityksen perustamista harkitsevia perustamiseen liittyvissä asioissa. A-Life sitoutuu yrityksenne NDA:iin ja toiminta on luottamuksellista.

Teemme assistenttipalvelua pääsääntöiesti verkossa. Läsnäolo on kuitenkin mahdollista sopimuksen mukaan. Etätyöskentely vähentää kuluja ja tekee toiminnasta mm. ympäristöystävällisempää.

Meille yrityksenne on kuin omamme ja sen menestys ja tuottavuus on meille tärkeää.

Visiomme on, että olemme täällä silloin kun tarvitsette, emmekä roiku käsi taskussanne kun tarve lakkaa.

Missiomme on, että viiden tähden assistenttipalvelumme tuottaa teille oikeasti hyvää, joka saa hymyn huulillenne ja tuntemaan, että kyllä kannatti.

Oli toimialasi koulutus, IT, vähittäiskauppa, matkailu, hoiva tai mikä tahansa, saat apua virtuaaliassistentilta esimerkiksi seuraavin tehtäviin:

 

A-life_Bullet point logo

ASIAKASPALVELU

A-life tarjoaa mahdollisuuden yrityksille ulkoistaa sekä sähköisen että puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelunsa. A-life hoitaa asiakaspalvelusi laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

A-life_Bullet point logo

SOME JA NETTISIVUT

Tänä päivänä sosiaalinen media on kiistatta mahdollisuus. A-life tarjoaa apua yritysten SoMe-tilien ja nettisivujen päivittämiseen sekä nettisivujen rakentamista WordPress alustalla.

A-life_Bullet point logo

PROJEKTIASSISTENTTI

A-life toteuttaa yrityksesi isot ja pienemmät projektit annettujen laatutavoitteiden mukaan. Vapautamme yrityksenne asiantuntijat oheisjärjestelyistä ja paperienpyörittelystä tuottavaan työhön.

A-life_Bullet point logo

HALLINNON ASSISTENTTI

A-life tarjoaa yrityksille apua hallinnolliseen toimintaan kuten esimerkiksi: Laskutus, dokumentien työstäminen, matkajärjestelyt, yrityksen johdon avustavat tehtävät, tarjouspyynnöt yms. Etsimme ja kilpailutamme tarvitsemanne palveluntarjoajat ja konsultointipalvelut puolestanne.

A-life_Bullet point logo

KOKOUS JA TAPAHTUMAT

A-life suunnittelee ja hoitaa varaukset sekä toteuttaa kokous- ja tapahtumajärjestelyt, annettujen toiveiden ja budjetin mukaan, avaimet käteen periaatteella. Tarvitsit sitten kokoustarjoilut asiakaspäiville tai huippuhauskat pikkujoulut, avustamme teitä toteuttamaan ne.

Hinnoittelu

A-Life tarjoaa viiden tähden assistenttipalveluja, jonka hinta märäytyy työn määrän ja vaativuden, sekä sopimuksemme mukaan. Tuntiveloitus alkaen 30 € / h (alv 0%) jonka lisäksi voimme neuvotella kiinteän hinnan pidempikestoiseen yhteistyösopimukseen tai projektiin. Veloitus tulee vain tehdystä työstä, josta saatte selkeän erittelyn.

Ulkoistamalla säästätte palkka-, työväline- ja työtilakustannuksissa. Virtuaalisella palvelulla säästätte myös työmatkakustannuksista. Maksatte vain tehdystä työstä, ette tauoista, lomista tai työsuhde-eduista, vakuutuksista tai pakollisista työntekijämaksista. Ulkoistamalla assistenttipalvelunne, ette sitoudu pitkiin ja kankeisiin työsuhteisiin.