Palvelut

A-life tarjoaa viiden tähden assistenttipalveluja. Virtuaaliassistentti sopii taustatueksi kaikkiin yrityksiin alasta riippumatta. Palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Oli toimialasi koulutus tai hoiva-ala, saat apua virtuaaliassistentilta esimerkiksi seuraavin tehtäviin:

A-life_Bullet point logo

ASIAKASPALVELU

A-life tarjoaa mahdollisuuden yrityksille ulkoistaa sekä sähköisen että puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelunsa. A-life hoitaa asiakaspalvelusi laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

A-life_Bullet point logo

SOME JA NETTISIVUT

Tänä päivänä sosiaalinen media on kiistatta mahdollisuus. A-life tarjoaa apua yritysten SoMe-tilien ja nettisivujen päivittämiseen sekä nettisivujen rakentamista WordPress alustalla.

A-life_Bullet point logo

PROJEKTIASSISTENTTI

A-life toteuttaa yrityksesi isot ja pienemmät projektit annettujen laatutavoitteiden mukaan.

A-life_Bullet point logo

HALLINNON ASSISTENTTI

A-life tarjoaa yrityksille apua hallinnolliseen toimintaan kuten esimerkiksi: Laskutus, dokumentien työstäminen, matkajärjestelyt, yrityksen johdon avustavat tehtävät, tarjouspyynnöt yms.

A-life_Bullet point logo

KOKOUS JA TAPAHTUMAT

A-life suunnittelee ja hoitaa varaukset sekä toteuttaa kokous- ja tapahtumajärjestelyt, annettujen toiveiden ja budjetin mukaan, avaimet käteen periaatteella.

Hinnoittelu märäytyy työn määrän ja vaativuden mukaan. Tuntiveloitus on 30-48 euroa/h jonka lisäksi on mahdollista ostaa kiinteitä kuukausi ja projektipaketteja.